Tjänster

Tjänsteutbud

Hos Hallborgs Måleri AB hjälper vi dig med det som du behöver inom måleri och tapetsering. Våra målare är väl uppdaterade på vilka färger som är moderna och vilka färger som passar var, och kan därför ge dig professionell hjälp med färgsättning. För oss är det väldigt viktig att du som kund blir nöjd. Därför förespråkar vi en god dialog med våra kunder så att vi kan presentera ett resultat som motsvarar dina förväntningar. 

Med 7 års erfarenhet inom yrket lyckas vi alltid leverera ett målarjobb i toppkvalitet till våra kunder, och ger dig kvalitativa resultat oavsett om det gäller invändig eller utvändig målning.

Som tidigare nämnt utför vi även tapetsering. Tapetsering är inte en enkel uppgift att genomföra på egen hand. Det är ett arbete som kräver kunskap och noggrannhet. Vi utför tapetserarjobb med fokus på hållbarhet

Vi utgår från Töreboda, men hjälper även kunder i Tibro, Karlsborg, Skövde, Mariestad, Skara och Lidköping med omnejder.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda så är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen just för dig. Vi hjälper dig gärna med tips och råd, så tveka inte på att höra av dig om det dyker upp några frågor eller funderingar. 

Vill ni veta mer?